Hopp til innhold

Varsel om installasjon av nytt utstyr ifm ny avtale med Canal Digital

Canal Digital skal etter avtale med AS Sigurdsgate 20 starte installering av nytt utstyr i henhold til inngått avtale om digital-TV og bredbånd. Utstyret - digital dekoder og bredbåndsmodem - installeres i alle boenheter. Dere skal ha mottatt informasjonsbrev fra Canal Digital og styret orienterte om innholdet i den nye avtalen på årets generalforsamling, jf sak 5 c på side 11 i innkallingen som er tilgjengelig her:  Ordinær generalforsamling 2017.

For at installasjonen skal gå så smidig som mulig, ber vi dere velge dato og ønsket tidspunkt fra alternativene nedenfor. Installasjonen tar mellom

 tirsdag 16. mai mellom kl 08:00-15:30

torsdag 18. mai mellom kl 08:00-19:30

Send så ønsket dato og tidspunkt, navn og adresse (inkludert oppgang, etasje og bolignummer som begynner med H og angir etasje og plassering av leiligheten i etasjen) på SMS til 922 29 414 (Tessta Connect AS). Tessta Connect AS, som utfører installasjonsjobben på vegne av Canal Digital, bekrefter tidspunkt via SMS fra nummeret over. Merk at montøren må ha tilgang til antennekontakten da denne ofte må byttes.

Har du allerede bredbånd fra Canal Digital i dag, betaler du bare mottatt faktura for kommende periode. Den vil bli avregnet i etterkant mot den kollektive avtalen med AS Sigurdsgate 20 så snart denne har trådt i kraft.  Du vil altså ikke ende opp med å betale dobbelt.

Med vennlig hilsen

styret

AS Sigurdsgate 20